Povestea noastră

Puterea celor 3 S: Solid, Sigur și Succes

Acestea sunt cele trei virtuți după care ne ghidăm. Povestea noastră a început în urmă cu 15 ani, când o mână de oameni entuziaști și dornici de reușită, au hotărât să dezvolte ceea ce astăzi numim cu toții Contmar, una dintre firmele de contabilitate bine cotate pe piața economică din România. Astăzi vorbim despre 12 contabili experți și economiști, peste 200 de clienți fericiți și servicii profesionale de contabilitate.

Împreună lucrăm la dezvoltarea unei colaborări care, prin muncă, devotament și corectitudine, reușește să stabilească rezultatele pe care le dorim cu toții. Ne informăm zilnic și actualizăm toate procedurile în conformitate cu legislația actuală. Suntem un grup solid la fel ca și brandul Contmar.

Și desigur suntem un valoros membru al C.E.C.C.A.R. Oradea.

Tarife

Credem în viitor

Ne place să discutăm cu fiecare client în parte. Vrem să știm cu ce îl putem susține mai exact și care sunt serviciile personalizate de care au ei cu adevărat nevoie. Într-un cadru total profesionist, împreună în urma unor discuții și analize stabilim un pachet unic cu serviciile necesare și începem colaborarea. Fiecare partener este unic și la fel de important iar tarifele noastre sunt:

transparente

flexibile

corecte

Echipa

Integrează-te, dar rămâi autentic

O echipă puternică are nevoie de un lider serios. (Dar asta nu-l oprește să zâmbească). Un adevărat lider este pasionat, motivat, orientat către echipă și este conștient că este parte din echipă, se află la același nivelul cu oamenii cu care lucrează, nu le este superior. Acest lider îl găsiți la Contmar. Vă salută în fiecare dimineață, vesel și optimist. Se interesează de voi, vă sprijină, vă înțelege și vă oferă susținere în munca pe care o realizați.

Un proiect crește cu o echipă unită. Suntem toți pentru unul, ne sprijinim, ne ajutăm și oferim sprijin ori de câte ori este nevoie. Competiție trebuie să existe în fiecare zi, oriunde, dar trebuie să știm care sunt limitele ei. Pentru noi, oamenii sunt importanți și suntem extrem de fericiți să avem în echipă oameni pe care ne putem baza.

Munca în echipa ne conferă avantajele de a fi prompți la solicitări și în rezolvarea problemelor ivite pe parcursul întregii colaborări și bineînțeles posibilitatea de a fi mult mai aproape într-o buna comunicare și armonie de clienții noștri.